Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Op zoek naar een advocaat in Ede?

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat in Ede, dan zit u bij Vallei Advocaten en Mediators goed. Wij zijn niet alleen krachtig in ervaring, maar ook in daden. Onze groep heeft een heleboel gebieden in recht waar we expert in zijn, en u dus bij uitstek goed mee van dienst kunnen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een advocaat die goed gespecialiseerd is, en al veel ervaring heeft in het rechtssysteem, dan moet u bij Vallei Advocaten en Mediators zijn. Wij zullen u helpen met alles wat we in huis hebben.

Advocaat in Ede, expertise in personen- & familierecht

Als advocaat in Ede hebben we onder andere expertise op het gebied van personen- en familierecht. In dit gebied merken we dat er veel behoefte aan deskundigheid is, en dat proberen we onze klanten dan ook te geven. De advocaten en mediators van Vallei Advocaten & Mediators staan u gewoon bij in alle kwesties waar u mee te maken kunt hebben met betrekking tot personen- en familierecht. Een aantal zaken die hieronder vallen zijn onder andere echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen.

Expertise in arbeidsrecht

Naast onze expertise in personen- en familierecht, hebben we ook expertise op het gebied van arbeidsrecht. Er zijn een heleboel verschillende zaken die hieronder vallen, bijvoorbeeld het opstellen van arbeidsovereenkomsten, of het aanpassen van de voorwaarden of juist het afscheid nemen van een werknemer. Het is nou eenmaal zo, arbeidsrecht is ontzettend breed in wat er allemaal onder valt. Gelukkig kunnen wij met alles helpen. We zijn erg bedreven en ervaren in individueel arbeidsrecht, maar daar blijft het niet bij. We hebben ook ervaring op het gebied van collectief arbeidsrecht.

Expertise in ondernemingsrecht

Tot slot is onze laatste expertise het ondernemingsrecht. Wij staan voor ondernemers klaar met juridische vragen die over van alles en nog wat kunnen gaan. Hierbij kunt u denken aan conflicten tussen aandeelhouders, fusies en overnames, aandeelhoudersovereenkomsten en bestuurdersaansprakelijkheid. Zo ziet u, Vallei Advocaten & Mediators kan u met van alles en nog wat helpen met onze expertise en ervaring in vele gebieden van het recht.

Related Posts

Dozen van de Dozenhal

Drie nadelen van kleine fysieke kledingwinkels

Een uitvaart organisatie bij jou in de buurt