Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Grootformaat printer van Repromat

Heeft u een grootformaat printer nodig? Kijk dan eens op de website van Repromat. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende merken en soorten. Wij zijn specialist op het gebied van technische, grafische, Latex of Pagewide XL printers, scanners, vouwsystemen en snijplotters.

Grootformaat printer

Een grootformaat printer voor iedere markt, dat is wat wij aanbieden. Snellere en efficiëntere printprocessen? Of juist printen voor CAD- en GIS toepassingen? Wij bieden printoplossingen voor bedrijven en instellingen in diverse sectoren. Met onze printer voor de grafische sector is het bijvoorbeeld mogelijk om een poster af te drukken met een zeer hoge resolutie. Onze apparatuur zorgt voor snellere en kosten efficiëntere processen bij gemeenten en andere overheidsinstellingen. De bouw en industrie kan met onze specialistische apparatuur verschillende disciplines met elkaar verbinden. Archieven en bibliotheken bieden wij professionele scanapparatuur voor vergaande digitalisering en veiligheid van waardevolle documenten. Voor de grafische en signing markt bieden wij een breed scala aan printers om hun klanten nog beter te bedienen.

Duurzaamheid

Bij Repromat denken wij met u mee om het milieu. Veel bedrijven doen aan verantwoord ondernemen. Bedrijven printen alleen nog maar wat er nodig is en het liefst zo efficiënt mogelijk. Met onze systemen kan dit. Daarnaast bieden wij ook scanoplossingen aan die ervoor zorgen dat er nog minder geprint kan worden. Onze systemen zijn zeer veilig in gebruik en geoptimaliseerd op het gebied van herkenning van de persoon die print.

Service

Repromat onderscheidt zich van andere bedrijven door de goede service. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van uw printsysteem, maar wij zorgen er ook voor dat uw nieuwe printsysteem optimaal blijft werken. Onze servicedienst houdt niet alleen het functioneren van de systemen in de gaten, maar kijkt ook naar de status van het systeem. Wij geven op tijd aan wanneer het tijd is voor nieuwe inkt of een nieuwe printer. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om totaaloplossingen bij ons aan te schaffen op het gebied van hardware, software, service en alle andere supplies die u nodig kunt hebben. Het is zelfs mogelijk om uw oude printsysteem in te ruilen.