Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Een mediator uit Den Helder vinden die mij kan begeleiden

Ik had begeleiding nodig door een mediator uit de omgeving van Den Helder voor een echtscheiding. Al voor een langere tijd hebben mijn ex-man en ik besloten om nu officieel een echtscheiding aan te vragen en deze te realiseren. Hiervoor hadden we wel een mediator nodig die ons goed kon helpen. Alleen mijn ex-man wilde niet met mij in een kamer zit en dit bespreken maar juist apart. Dit vond ik zelf een beetje raar, maar mij interesseerde het weinig.

Een echtscheiding regelen bij de mediator uit Den Helder

Ik had geen idee of de mediator uit Den Helder ons kon helpen met het rare idee van mijn ex-man. Maar we gingen het gewoon proberen en hopen op het beste. Als het niet zou lukken, dan zal die er toch even doorheen moeten. Na een tijdje zoeken in de omgeving, kwamen we bij Trust Mediation uit. Die waren als enige open voor het idee van mijn ex-man en was gespecialiseerd in echtscheidingen regelen voor een goede prijs. Bovendien vond ik de persoon waarmee we het gesprek hadden erg vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor kregen we beide een prettig gevoel en dat we hier zeker weten goed zaten om dit te regelen.

Ik raad Trust Mediation aan!

We moesten sowieso een paar keer met z’n alle om de tafel zitten om bepaalde afspraken in het echtscheidingsovereenkomst te zetten. Ik dacht echt dat hier de hel los zou breken maar niets leek minder waar. Het was erg rustig en de persoon die ons begeleiden bleef ook steeds rustig. Dit vond ik zelf heel fijn. Nadat we alles hadden besproken konden we de overeenkomst tekenen en was het gebeurt. Mijn egoïstische man was meteen weggegaan terwijl ik de mensen nog heb lopen bedanken voor al hun begeleiding en hulp. Dus als je een goede mediator zoekt, dan heb ik de contactgegevens voor je.

Contact

Bent u benieuwd wat Trust Mediation nog meer te bieden heeft qua diensten? Bekijk dan de website van Trust Mediation voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden en waar je ze kan vinden in Den Helder.