Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Drie nadelen van kleine fysieke kledingwinkels

Drie nadelen van kleine fysieke kledingwinkels

De winkels mogen eindelijk weer open zonder daar vooraf voor te hoeven reserveren. Voor consumenten betekent dit dat zij weer de mogelijkheid hebben om ongestoord en zorgeloos de tijd kunnen nemen om een nieuw outfit te kiezen. Hoewel dit natuurlijk ook prima online kan, kiest nog altijd een groot deel van de mensen ervoor om winkels fysiek te bezoeken. In het echt ziet kleding er toch vaak anders uit dan op de afbeeldingen op het internet. Daarnaast zie je in de winkel meteen of je het kledingstuk past of niet. Ondanks de pluspunten die fysieke kledingwinkels hebben, geven veel consumenten aan dat er nog steeds een aantal zaken zijn die hun toch van gedachte kan veranderen om voortaan online te winkelen.

lange wachtrijen

De meest voorkomende irritatie bij winkeliers zijn de lange rijen.  Vooral wanneer de kassa’s niet verder kunnen met producten scannen omdat een aantal kledingstukken geen etiketten bevatten. Dit gebeurt voornamelijk bij kleine kledingwinkels omdat zij meestal niet zelf over een etiketteersysteem beschikken.

 

Duurder dan ‘beloofd’

Er is voor consumenten niet vervelender dan een kledingstuk pakken die niet bij het juiste prijskaartje hangt. Als de prijs bij de kassa hoger blijkt te zijn, dan besluiten de klanten vaak om de winkel uiteindelijk te verlaten zonder wat te kopen. En terecht.

 

Weinig personeel

Op het internet is alles vrij makkelijk te vinden. Via het hoofdmenu vind je maak een mooi overzicht van alles wat de winkel te bieden heeft. In een fysieke winkel kan dat soms lastiger zijn. Wanneer er te weinig beschikbaar personeel is, kan dat tot grote onvrede leiden bij de klant.

Ondanks er steeds meer mensen kiezen voor online winkelen, zijn er nog altijd genoeg consumenten die liever een kledingwinkel fysiek bezoeken. Toch ervaren zij tot de dag van vandaag een aantal irritaties bij een aantal winkels. Zo ziet het ernaar uit dat een juiste barcode printen nog steeds lastig is voor een aantal winkels.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/