Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Dozen van de Dozenhal

Alleen in de Dozenhal is het mogelijk om te zoeken in een voorraad met wel meer dan 2500 verschillende formaten! Juist doordat we zo veel formaten op voorraad hebben, kunnen bestellingen binnen enkele dagen al geleverd worden met onze eigen transportservice. Vooral doordat we gebruik maken van een eigen transport service kunnen we er zeker van zijn dat onze chauffeurs onze producten in de beste staat in de minste hoeveelheid tijd kunnen afleveren. Zoals er op onze website staat, vandaag besteld betekent dat de levering morgen al mogelijk is!

Dozen zoeken met de zoektool

Met de zoektool op de website van de Dozenhal kunt u eenvoudig zoeken naar de dozen die u nodig heeft. Als eerste vult u de lengte, breedte, hoogte en het aantal in waar u naar op zoek bent. vervolgens gaat ons algoritme op zoek binnen de voorraad naar de dozen die het beste aansluiten op de zoekvoorwaarden die u zojuist heeft ingetikt. Dit betekent dat er niet alleen dozen gezocht worden die precies voldoen aan uw formaateisen, maar ook dozen die er goed in de buurt komen. Op die manier kunt u snel en efficiënt vinden wat u zoekt.

Voordelen van de Dozenhal

Als het gaat om kartonnen dozen, dan is de Dozenhal simpelweg de beste keuze. Dat komt niet alleen doordat we een zeer grote voorraad hebben, sterker nog, de grootste van heel Nederland, maar ook doordat we zo veel verschillende mogelijkheden bieden. Neem bijvoorbeeld onze specialistische dozen, zoals de palletdozen die specifiek bedoeld zijn voor het transport van grote producten. Het is bij de Dozenhal ook mogelijk om de dozen te bedrukken met een eigen logo, of zelfs een complete bedrukking aan alle kanten!

Het stappenplan

Het stappenplan is als volgt: u gaat eerst direct zoeken in onze voorraad, waarbij het mogelijk is om direct te kiezen tussen 2500 verschillende goedkope dozen. Wanneer u niet vindt wat u zoekt, kunt u ook gloednieuwe dozen op maat gemaakt bij ons bestellen. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat van ons, en zodra u akkoord gaat worden de dozen op locatie geleverd.