Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

Dit incassobureau in Ede heeft mij goed geholpen!

Ik heb de hulp in moeten schakelen van een incassobureau in Ede. De laatste tijd merkte ik dat een paar goede klanten van mij niet meer de facturen betaalden. Sommige waren soms nog eens van vier maanden geleden. Daarom werd het tijd dat ik actie ging ondernemen. Ik ging op zoek naar een incassobureau die mij goed en professioneel kon helpen met mijn probleem.

Op zoek naar een deskundig incassobureau in Ede

Het zoeken naar een goed incassobureau in Ede die niet alleen maar goed zijn werk is, maar ook een goede band kan creëren was moeilijk dan ik dacht. Voor mijn gevoel had ik al bij het eerste bureau een goede klik met de persoon waar ik het gesprek mee had, alleen ze waren net begonnen en ik wist niet zeker of ze genoeg ervaring hadden om mij te kunnen helpen. Bij de volgende had ik helemaal geen klik met die persoon. Hij had het meteen al over een heel stappenplan hoe zij te werk zouden gaan, terwijl ik nog niet eens mijn probleem kon vertellen. Dus daar was ik snel weggegaan. Gelukkig was het volgende bedrijf wel een goed bedrijf. Het bedrijf heette Incassonet en zij waren luisterde erg goed naar mijn probleem en bedachten samen een passende oplossing.

Zonder Incassonet was het nooit gelukt!

Ik ben echt dankbaar voor wat Incassonet allemaal voor mij heeft gedaan de afgelopen maanden. Mijn klanten die kregen van hun te horen, als ze niet gingen betalen dat ze de deurwaarder op de stoep zouden krijgen. Hierdoor kregen ze een soort van angst en gingen ze wel betalen. Ze deden dit op een vriendelijke en professionele manier.

Incassonet.nl

Wilt u meer weten over de geweldige service van Incassonet? Op de website van Incassonet vindt u alle informatie over de diensten die zij kunnen aanbieden voor uw bedrijf. Heeft u vragen en wilt u deze beantwoord hebben door één van de medewerkers van Incassonet? In hun ‘Vragen’ overzicht, vindt u de meest gestelde vragen die klanten hebben en deze zijn ook beantwoord.