Lospapelesdeldivorcio
Image default
Society / Law

De beste advocaten van Alkmaar

Wanneer u een probleem of geschil hebt, wil u natuurlijk wel de beste advocaat op dat rechtsgebied. Je wil immers dat het probleem of geschil dat je hebt zo goed mogelijk wordt opgelost door iemand die ook echt kennis van zaken heeft. Het nadeel van zo’n advocaat is dan vaak de prijs, een goede advocaat kan namelijk al snel flink in de papieren lopen. De meeste mensen vinden dit dan ook een drempel. Onze advocaten in Alkmaar helpen u met volledige toewijding bij het oplossen van uw conflict. Wij werken bij ons advocatenkantoor samen met 7 zeer ervaren en gespecialiseerde advocaten die u kunnen helpen en adviseren op vele soorten rechtsgebieden.

Ons kantoor

Ons advocatenkantoor in Alkmaar is gevestigd op het bedrijventerrein Boekelermeer. Ons kantoor zit gevestigd aan de rand van het centrum en heeft een zeer moderne uitstraling. Daarnaast zijn wij zeer dichtbij de voetbalclub AZ gevestigd, waar wij tevens huisadvocaat van zijn en goed mee samenwerken. Ons advocatenkantoor is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij beschikken over een flink aantal parkeerplekken waar u geheel gratis kunt parkeren.

Gespecialiseerd in verschillende soorten recht

Onze 7 advocaten in Alkmaar zijn allen gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Wanneer u bijvoorbeeld een advocaat zoekt die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht of contractenrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook advocaten die gespecialiseerd zijn in personen- en familierecht. Bent u opzoek naar een advocaat met een specialisatie in sportrecht en sponsoring? Ook dan zit u bij ons goed. Wij zijn een eigentijds advocatenkantoor met een geheel eigen stijl. Onze advocaten hebben veel kennis van zaken over vele verschillende soorten recht waardoor u voor bijna elk conflict of advies bij ons terecht kan. Wij staan ervoor om langslepende procedures te vermijden en stellen uw belangen voorop.

http://www.ckh-advocaten.nl/